Halálos baleset Aszalónál, autó és busz ütközött

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a 3-as utat.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Halálos baleset Aszalónál, autó és busz ütközött

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a 3-as utat.
További részletek >>


Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat

Szerdán 14 óra 32 perc körül Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton több autó ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben többen megsérültek, írja a police.hu. A balesetben érintett járművek akadályt képeznek, ezért a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. The post Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Két halálos baleset is történt csütörtök este

Halálos baleset történt a 61-es főúton, Pogányszentpéteren csütörtök este – közölte a rendőrség a honlapján. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a főút 182-es kilométerénél két személyautó ütközött össze. Az egyik jármű vezetője, egy 27 éves nagykanizsai férfi a helyszínen életét vesztette. A másik autó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A 38-as számú főúton, Nyírtelek és Varjúlapos között szintén két autó ütközött össze. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a karambol eddig tisztázatlan körülmények között történt. A baleset következtében az egyik személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. Egy ...
További részletek >>


Három autó ütközött a 84-es főúton

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére lezárták az utat.
További részletek >>


Három autó ütközött a 84-es főúton

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére lezárták az utat.
További részletek >>


Az M3-ason is hat autó ütközött össze

Hajnalban az M1-es autópályán futott egymásba 7 autó, délelőtt pedig az M3-ason ütközött össze egyik helyen 6 autó, nem messze tőle újabb baleset történt. Egy motor és egy kisteherautó ütközött össze 10 óra 12 perckor az M3-as autópályán a Budapestre vezető oldalon, a Szerencs utca és a Széchenyi út közötti szakaszon. A baleset helyszínéhez közel, kis idővel később, hat személyautó ütközött össze, írja az MTI. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső és belső sávokat lezárták, a forgalmat a középső sávba terelik. The post Az M3-ason is hat autó ütközött össze first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Hét autó rohant egymásba az M1-es sztrádán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 89-es kilométerszelvényében, a Győr felé vezető oldalon – írta a hajnalban, 5 óra körül történt balesetről a rendőrség. Az érintett szakaszon 7 gépjármű ütközött össze, melynek során hat személy megsérült. A fél 6-kor kiadott közleményben azt írják, hogy a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a pályát teljes szélességében lezárták. Azóta nincs frissebb hír. The post Hét autó rohant egymásba az M1-es sztrádán first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Baleset miatt lezárták a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi utat

A tájékoztatás szerint két autó ütközött a XVIII. kerületben, a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton az Attila utcánál. A balesetben a helyszíni információk szerint ketten megsérültek. Hozzátették: a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat a Gyömrői úti felüljárónál lévő benzinkút és a repülőtéri A porta között. The post Baleset miatt lezárták a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi utat first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Baleset miatt lezárták a Rákoscsaba vasútállomás feletti felüljárót

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze Budapesten, a Rákoscsaba vasútállomás feletti felüljárónál. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben két ember megsérült. ​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a felüljárót, a forgalmat a Szent Imre herceg út irányába terelik. The post Baleset miatt lezárták a Rákoscsaba vasútállomás feletti felüljárót first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Hét autó ütközött az M7-esen, lezárták a Budapestről kifelé vezető oldalt

Eddig tisztázatlan körülmények között pénteken 5 óra 16 perc körül több egymást követő balesetben hét jármű ütközött össze az M7-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának 21-es kilométernél, írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben több ember sérült meg. A balesettel érintett járművek akadályt képeznek, ezért a rendőrök az autópálya érintett szakaszát helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták és a forgalmat 18-as kilométernél a 7-es útra terelik. The post Hét autó ütközött az M7-esen, lezárták a Budapestről kifelé vezető oldalt first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Halálos baleset miatt lezárták az M6-ost

Halálos baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát Adony térségében kedd este, közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Az 55-ös kilométernél két személygépkocsi ütközött. Az egyik autó utasa a helyszínen életét vesztette. Teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés és a műszaki mentés. Az arra közlekedők a 6-os főúton, Kulcs irányába kerülhetnek. (MTI) The post Halálos baleset miatt lezárták az M6-ost first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Összeütközött egy busz és egy autó Ercsinél

Menetrend szerinti autóbusz és személygépkocsi ütközött frontálisan Ercsinél a 6-os főúton szerda délután – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Sebestyén Mária elmondta: a baleset a 6-os főút 32-es kilométerszelvényében történt. Az elsődleges helyszíni információk szerint az autóbuszon nyolcan utaztak. A balesetben az autó sofőrje megsérült, a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a 6-os főutat Ercsinél, a forgalmat mindkét irányból az M6-os autópályára terelik. (MTI) The post Összeütközött egy busz és egy autó Ercsinél first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Halálos motoros baleset történt Balatonszárszón

Egy személyautó és egy motoros ütközött össze Balatonszárszón,  a 7-es főút és a Csárda utca kereszteződésében A baleset során a motort vezető 44 éves siófoki férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére sávkorlátozás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad, kerülni a környező utcákban célszerű. A siófoki rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit. The post Halálos motoros baleset történt Balatonszárszón first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Meghalt egy teherautónak ütköző sofőr Hejőszalontánál

Halálos közúti közlekedési baleset történt hajnalban az M3-as autópálya 9350-es méterszelvényében, Hejőszalonta külterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi 53 éves kisvárdai férfi tisztázatlan körülmények között hátulról utolérte, majd nekiütközött egy tehergépkocsi járműszerelvények. A baleset következtében az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség a helyszínelés, és a műszaki mentés idejére az M30-as autópálya balesettel terhelt szakaszát lezárta, a forgalmat pedig a 35-ös számú főútre terelte. The post Meghalt egy teherautónak ütköző sofőr Hejőszalontánál first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Három autó karambolozott Nemeskeresztúrnál, többen megsérültek

Június 27-én 16 óra körül a 84-es számú főúton Nemeskeresztúr magasságában három autó ütközött össze. A balesetben többen megsérültek – írta meg a Police.hu rendőrségi honlap. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 8457-es számú út irányába terelik. The post Három autó karambolozott Nemeskeresztúrnál, többen megsérültek first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Ketten is meghaltak szombat hajnalban egy budapesti autóbalesetben

Halálos baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a XI. kerületben, a Hegyalja úton – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A közlemény szerint a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. A rendőrök a helyszínelés idejére a Hegyalja út Pest felé tartó forgalmát a BAH-csomóponttól, a Buda felé tartó forgalmát pedig az Avar utcától lezárták. The post Ketten is meghaltak szombat hajnalban egy budapesti autóbalesetben first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Meghalt egy fának ütköző autó sofőrje a 4-es főúton

Fának ütközött egy gépkocsi Kaba és Hajdúszoboszló között csütörtök este, az autót vezető férfi a helyszínen meghalt, közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset a 4-es főút 197-es kilométerénél történt. A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat Kaba és Hajdúszoboszló között, a forgalmat Nádudvar és Hajdúszovát felé terelik. (MTI) The post Meghalt egy fának ütköző autó sofőrje a 4-es főúton first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Autó és elektromos kerékpár ütközött a 33-ason, a biciklis életét vesztette

Személygépkocsi és elektromos kerékpáros ütközött Debrecen és Balmazújváros között a 33-as számú főúton szombat délután, a balesetben a kerékpáros meghalt – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel. Közleményük szerint a személygépkocsi nekiütközött az elektromos kerékpárnak, amelynek vezetője, egy 40 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Balmazújváros irányába terelik. The post Autó és elektromos kerékpár ütközött a 33-ason, a biciklis életét vesztette first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Szirénázó mentőautó karambolozott a Nyugatinál, két embert kórházba vittek

Mentőautó karambolozott kedd kora este Budapest VI. kerületében, a Nyugati pályaudvar közelében, a balesetben a mentőautó és a személygépkocsi sofőrje is megsérült, mindkettejüket kórházba vitték – közölte a rendőrség és a mentőszolgálat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint egy személygépkocsi és egy fény- és hangjelzést használó mentőautó ütközött össze a Podmaniczky utca és a Teréz körút kereszteződésében. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Podmaniczky utcát, a forgalom a Teréz körúton rendőri irányítás mellett halad – tudatta a BRFK. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán azt írta: a baleseti helyszínelés miatt a 4-es és a 6-os villamos helyett a Jászai Mari tér és az Oktogon között pótlóbusz jár, a nagy torlódás miatt ...
További részletek >>


Quaddal gázoltak halálra egy idős asszonyt Zalaszentgróton

Meghalt egy idős asszony, akit egy quados gázolt el péntek reggel Zalaszentgrót zalakoppányi településrészén – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. Tóth Evelin tájékoztatása szerint egyelőre tisztázatlan körülmények között ütötte el a Koppányi utcában egy 59 éves, quaddal közlekedő férfi az idős asszonyt. A 86 éves nő a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. The post Quaddal gázoltak halálra egy idős asszonyt Zalaszentgróton first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Halálos baleset történt Kecskemét mellett

Meghalt egy férfi vasárnap délután Kecskemét és Helvécia között, miután két autó frontálisan összeütközött – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A baleset fél három körül az 53102-es számú út 3-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között történt. A helyszínelés idejére az utat teljesen lezárták. The post Halálos baleset történt Kecskemét mellett first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Halálos buszbaleset történt Nagyszentpálnál

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hétfőn reggel a 83-as számú főúton, Nagyszentpál térségében. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy személygépkocsi előzés közben ütközött neki a szemből érkező autóbusznak. Az autó vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta. A rendőrök a járműveket Tényő felé terelik. A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek! The post Halálos buszbaleset történt Nagyszentpálnál first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Öt teherjármű karambolozott az M0-son

Öt jármű ütközött hétfőn 12 óra 50 perckor az M0 autóút M1-es autópálya felé vezető oldalának 37-es kilométerszelvényében. Egy nyergesvontató és négy tehergépkocsi ment egymásba eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon két sávot lezártak, melyet a munkálatok előrehaladtával tesznek majd szabaddá. Több kilométeres torlódás alakult ki, kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek! The post Öt teherjármű karambolozott az M0-son first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Négy autó ütközött az M3-ason, nagy a dugó

Az M3-as bevezető szakaszán négy autó karambolozott. Budapest XV. kerületében, a Tóth István utca közelében történt a baleset. A katasztrófavédelem azt írta, a hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, a mentők is a helyszínre érkeztek. A rendőrség azt írta, a balesetben egy ember sérült meg. A négy autó akadályozza a forgalmat, ezért azt rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére a belső sávba terelik. Az Útinform szerint a körvasút sori felüljáró előtt történt baleset miatt a torlódás gyorsan nő, az araszoló kocsisor vége már az M0-ásnál van. The post Négy autó ütközött az M3-ason, nagy a dugó first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Frontálisan karambolozott egy autó és egy busz a 3-ason, az autó sofőrje meghalt

Lezárták az utat Aszaló és Szikszó között.
További részletek >>


Elektromos kerékpáros halt meg Kaszapernél

A busz az oldalára borult, egy utasa könnyebben megsérült. A helyszínelés idejére az utat lezárták, a Kaszaper és a Mezőkovácsháza felől közlekedők egyaránt Magyarbánhegyes felé tudnak kerülni – írták az MTI híre szerint. The post Elektromos kerékpáros halt meg Kaszapernél first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Autó és vonat ütközött Siófokon

Szombat délelőtt Siófokon, a Szabadifürdőnél lévő vasúti átjáróban a Fonyódra tartó Ezüstpart expressz autóval ütközött – számolt be a MÁV-Start honlapja. A gépkocsiban egy súlyos sérült van, a vonaton nem sérült meg senki. A MÁV tájékoztatása szerint a baleset idején a fény- és a félsorompó jól működött. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 16 óráig – szünetel a vonatközlekedés Szabadisóstó és Siófok között, a dél-balatoni vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani. The post Autó és vonat ütközött Siófokon first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Baleset miatt lezárták az M7-est Budapest felé

Többen megsérültek egy balesetben az M7-es autópályán Székesfehérvárnál szerda este, a sztrádát Budapest felé lezárták – közölte a rendőrség a honlapján. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M7-es autópálya 65-ös kilométerénél ütközött össze két autó a főváros felé vezető oldalon. A balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Szabadbattyánnál a 7-es főútra terelik. Az Útinform a honlapján azt írta: a 64-es csomópontnál lehet visszatérni az autópályára. The post Baleset miatt lezárták az M7-est Budapest felé first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Meghalt egy nő az M5-ösön történt balesetsorozatban

Meghalt egy nő abban a balesetben, ami az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a Csengelei pihenő közelében történt. Ahogy arról korábban beszámoltunk négy baleset is történt az autópályán rövid időn belül. Legutoljára délután kettő körül hajtott egy kamion a korábbi három baleset miatt feltorlódott járműsorba. A tehergépjármű egy személyautónak ütközött neki. Az autó vezető férfi csodával határos módon túlélte a balesetet, de a női utasa a helyszínen meghalt. police.huA helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség a forgalmat a sztráda kiskunfélegyházi lehajtójánál az 5-ös számú főútra tereli. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét. The post Meghalt egy nő az M5-ösön történt ...
További részletek >>


Négyes karambol miatt több kilométeres a dugó az M1-esen

Négy autó ütközött össze kedd reggel az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Öttevény térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy kamion és egy kisteherautó ütközött, emiatt a kisteherautó dobozos felépítménye leszakadt, aminek nekiütközött két másik személyautó is. A balesetben nem sérült meg senki. Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom a belső sávban haladhat. A baleset következtében három kilométeres a torlódás. The post Négyes karambol miatt több kilométeres a dugó az M1-esen first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Szólj hozzá!