India’s first ‘intimacy coordinator’ helps choreograph sex on screen

Aastha Khanna’s job is to ensure safety during scenes involving simulated sex, nudity and sexual violence.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Actors advised to set nudity boundaries before filming

Time's Up UK calls for waivers to be put in place for scenes involving sex and physical intimacy.
További részletek >>


Ők lesznek az ellenség: maga alá gyűri a nőket Mexikóban a macsó társadalom

Hol voltál, amikor megerőszakoltak? Ilyen és hasonló, az elnöknek címzett molinók jelentek meg Mexikóvárosban a múlt hónap elején az erőszakba torkolló nőnapi feminista demonstráción. A tüntetők azért vonultak a fővárosban található Nemzeti Palotához, hogy Andrés Manuel López Obrador elnök és a nők elleni rendszerszintű erőszak ellen tüntessenek, mire az államfő egy, A béke falának elnevezett fémépítményt húzatott fel a palota köré. A demonstrálók provokációnak vették az elnök bujkálását, és elkezdték a falra írni azoknak az áldozatoknak a nevét, akik az elmúlt években nőgyűlöletből fakadó gyilkosság áldozatául estek az országban. Az események ezt követően gyorsan elfajultak. Feminist protests in Mexico City tonight. Activists are demanding an end to violence against women — and that the country’s ruling party ...
További részletek >>


Regulator warns against use of Peloton treadmill

The US Consumer Product Safety Commission says it is aware of 39 incidents involving the machine.
További részletek >>


Nobel doctor calls sexual violence in conflict a `pandemic'


További részletek >>


UN chief: 52 armies and groups suspected of sexual violence


További részletek >>


Millions of Hindu pilgrims head to the Ganges River as India's daily coronavirus cases continue to surge

Hindu devotees packed the streets of Haridwar, in northern India, on Monday for the largest religious pilgrimage on Earth, in scenes that defied social distancing rules just as Covid-19 infections soared in the country.
További részletek >>


Myanmar citizens flee to India to escape violence

India is the closest refuge for Myanmar nationals fleeing violence following February's military coup.
További részletek >>


Emergency talks due after night of violence in NI

Prime Minister Boris Johnson says the scenes of disorder in west Belfast "deeply concerned" him.
További részletek >>


Gundecha Brothers: Famous Indian music gurus accused of sexual assault

The BBC spoke to several women who have accused three famous classical musicians of sexual abuse.
További részletek >>


Ilyen a szex Észak-Koreában

Február végén az észak-koreai hatóságok sinidzsui otthonában elfogtak egy tizenéves fiút, miközben késő este pornót nézett, amikor a szülei nem voltak otthon – írta helyi forrásokra hivatkozva a szöuli székhelyű Daily NK. A fiút a deviáns viselkedés felszámolására létrehozott munkacsoport meglepetésszerű ellenőrzése során kapták el, büntetésül az egész családjával együtt vidékre száműzték, iskolaigazgatóját pedig közmunkára ítélték (amivel szerencsésen megúszta diákja kíváncsiságát, a törvény szerint ugyanis el is bocsájthatták volna állásából). Észak-Koreában eddig is tilos volt a szexuális tartalmú felvételek birtoklása, Kim Dzsongun azonban szükségesnek látta erősíteni az észak-koreai erkölcsök védelmét a „beteges külföldi hatásokkal” szemben. E háború részeként a 2020 végén életbe ...
További részletek >>


Diving World Cup cancelled because of governing body's concern over Covid-19 precautions in Japan

The Diving World Cup in Tokyo is cancelled by Fina because the organising body's planned Covid-19 precautions "will not properly ensure" athletes' safety.
További részletek >>


Gaetz showed nude photos of women he said he'd slept with to lawmakers, sources tell CNN

Rep. Matt Gaetz, the Florida Republican being investigated by the Justice Department over sex trafficking allegations, made a name for himself when he arrived on Capitol Hill as a conservative firebrand on TV and staunch defender of then-President Donald Trump. Behind the scenes, Gaetz gained a reputation in Congress over his relationships with women and bragging about his sexual escapades to his colleagues, multiple sources told CNN.
További részletek >>


The one big problem with Matt Gaetz's explanation about being under investigation

In response to stunning New York Times reporting that the Justice Department is investigating a possible sexual relationship between Matt Gaetz and a 17-year-old girl, the Florida Republican congressman vehemently denied the accusation and told a broader story of intrigue involving himself and his father.
További részletek >>


The UK is facing a reckoning on gender-based violence. Boris Johnson has botched the response

"Where is she going?" an officer asks, pointing to my producer as she dives into the crowd around Clapham's bandstand just moments after London's Metropolitan Police begin to move in.
További részletek >>


London police officer charged with murder of Sarah Everard

A London Metropolitan Police officer has been charged with the kidnap and murder of 33-year-old Sarah Everard, whose disappearance on a walk home has reignited a national debate in Britain on women's safety and sexual assault.
További részletek >>


London police officer charged with murder of Sarah Everard

A London Metropolitan Police officer has been charged with the kidnap and murder of 33-year-old Sarah Everard, whose disappearance on a walk home has reignited a national debate in Britain on women's safety and sexual assault.
További részletek >>


Uber and Lyft to swap data on banned drivers

The two taxi apps have faced scrutiny for how they handle incidents of sexual assault and other safety issues.
További részletek >>


Uber and Lyft to finally share names of drivers deactivated over sexual assault and other serious incidents

Uber and Lyft have largely operated in silos when it comes to deactivating drivers over the most severe reports of safety incidents, potentially allowing bad actors to hop from one platform to the other.
További részletek >>


The diplomacy behind the scenes of the UN Security Council's Myanmar statement

Security Council 101 on Myanmar: We don't get to see the diplomatic sausage made, but the outcome Wednesday was a predictable compromise despite the gravity of violence and terror in the southeast Asian nation's streets and homes.
További részletek >>


1 in 3 women worldwide experience violence in their lifetime, WHO says

One in three women globally are subjected to physical or sexual violence during their lifetimes, estimates a damning new report from the World Health Organization (WHO) released hours after International Women's Day.
További részletek >>


WHO study finds 1 in 3 women face physical, sexual violence


További részletek >>


„Hihetetlenül hátborzongató” – lakóházak között robbantottak egy 2. világháborús bombát

Látványos felvételeket készítet a brit rendőrség egy második világháborús bomba irányított felrobbantásáról, amit lakóépületek között semmisítettek meg az angliai Exeter városában, egy egyetemi kampusz közelében. Az egy tonnás német bombát pénteken találták meg munkások egy építkezésen, és a brit hadsereg bombaszakértői másnap a helyszínen robbantották fel. UPDATE: Suspected unexploded WW2 bomb discovered near Exeter University to be detonated by this evening https://t.co/TcTYz76D1H pic.twitter.com/XdTmWGWFTP — Devon & Cornwall Police (@DC_Police) February 27, 2021 A hatóságok egy négyszáz méter sugarú körben evakuálták az ott élő embereket. A rendőrség közlése szerint több mint kétezer háztartás volt érintett, és távozniuk kellett az Essex egyetem nagyjából 1400 hallgatójának is. A bombát végül szombat ...
További részletek >>


India icon Kohli is bowled by Moeen - but refuses to walk

India captain Virat Kohli needs a replay on the big screen to convince him to leave the crease after being bowled by England's Moeen Ali.
További részletek >>


Nirbhaya Fund: The gang rape victim's scheme that's not reaching women

India pledged hundreds of millions of dollars to curb violence against women. Where did the money go?
További részletek >>


Indiában felmentettek egy férfit a szexuális erőszak vádja alól, mert nem vette le 12 éves áldozata ruháit

A CNN cikke szerint múlt héten a Mumbai Legfelsőbb Bíróság felmentett egy 39 éves férfit a szexuális erőszak vádja alól, mert ugyan a férfi valóban hozzáért egy 12 éves kislányhoz, azonban annak ruháit nem távolította el, így nem jött létre a bőrfelületek közötti kontaktus. Az ítélet azt jelenti, hogy egy gyerek ruhán keresztül történő tapogatása nem jelent szexuális erőszakot. Az ítélet országszerte felháborodást váltott ki, mivel Indiában komoly, széleskörű problémát jelentenek a nők és gyerekek elleni szexuális visszaélések. Bírósági dokumentumok szerint a férfi azzal az ürüggyel csalta otthonába a gyereket 2016-ban, hogy guavát ad neki. A férfi megérintette a gyerek mellkasát és megpróbálta levenni fehérneműjét. Az elkövetőt három év szabadságvesztésre ítélte egy alacsonyabb szintű bíróság, ezután ...
További részletek >>


Egy fura álom miatt piszkálta percekig a krokodilt

Az alább látható felvétel Indiában, Gudzsarát államban készült. A főszereplő pedig egy Pankaj Patel nevű férfi, akit nem sokkal a videó megjelenése után előállítottak a természetvédelmi törvény megsértése miatt. A hírek szerint a férfi csak biztosítani akarta a krokodilt arról, hogy minden áron megvédi őt az emberektől. Pankaj Patel kihallgatásán elmondta: tettére az a magyarázat, hogy álmában megjelent Khodiyar istennő – akit egyébként gyakran úgy ábrázolnak, hogy egy krokodilon ül – és megkérte, hogy vigyázzon a hüllőre. A felvételen látható, hogy ha valaki megzavarta a Karajn tó partján napfürdőző állat nyugalmát, akkor az maga Pankaj Patel volt, aki – annak ellenére, hogy a távolból figyelők óva intették – még meg is érintette a krokodilt. Szerencsére a hüllő távozott a helyszínről. The post Egy ...
További részletek >>


Keira Knightley rules out sex scenes directed by men

The actress explains why she has a "no nudity clause" written into her movie contracts.
További részletek >>


Meztelen fotókért cserébe adott ki katonai titkokat egy indiai férfi

Az India északnyugati részén, a pakisztáni határ közelében fekvő Dzsaiszalmerben élő Satyanarayan Paliwal egy közösségi portálon ismerkedett meg valakivel, aki csábító nőnek adta ki magát. A 42 éves férfi hamar besétált a csapdába, és elkezdett katonai információkat szivárogtatni az ismeretlennek – írja az Our News című indiai hírlap. A nő szexuálisan túlfűtött csevegéseket folytatott a férfival, és meztelen fotókat küldött neki. A férfi cserébe információkat küldött neki az indiai haderő határmenti csapatmozgásairól, illetve a pokhrani lőtérről. Amikor elfogták, a férfinél egy titkos katonai információkat tartalmazó telefont találtak. A hatóságok közölték, egy ideje figyelték már a férfit, és a megfelelő pillanatban csaptak le rá. A helyzetet bonyolítja, hogy Paliwal testvérének a felesége önkormányzati ...
További részletek >>


Meztelen fotókért cserébe adott ki katonai titkokat egy indiai férfi

Az India északnyugati részén, a pakisztáni határ közelében fekvő Dzsaiszalmerben élő Satyanarayan Paliwal egy közösségi portálon ismerkedett meg valakivel, aki csábító nőnek adta ki magát. A 42 éves férfi hamar besétált a csapdába, és elkezdett katonai információkat szivárogtatni az ismeretlennek – írja az Our News című indiai hírlap. A nő szexuálisan túlfűtött csevegéseket folytatott a férfival, és meztelen fotókat küldött neki. A férfi cserébe információkat küldött neki az indiai haderő határmenti csapatmozgásairól, illetve a pokhrani lőtérről. Amikor elfogták, a férfinél egy titkos katonai információkat tartalmazó telefont találtak. A hatóságok közölték, egy ideje figyelték már a férfit, és a megfelelő pillanatban csaptak le rá. A helyzetet bonyolítja, hogy Paliwal testvérének a felesége önkormányzati ...
További részletek >>


Australia v India: Steve Smith hits century in third Test at Sydney

India reach 96-2 after Steve Smith's 131 helps Australia's post 338 on day two of the third Test in Sydney.
További részletek >>


Szólj hozzá!